Mihai Chirica,primarul Iașului,atacat de un protestatar❗️

Primarul Iaşului a fost atacat de un protestatar cu o substanta albă, cel mai probabil cu iaurt. Individul a fost preluat de fortele de ordine, în in timp ce edilul a intrat în Hotelul Traian să se spele,scrie Ziarul de Iași.

„Norocul meu este că nu am intoleranță la lactoză, ca să fac o glumă. Îmi pare rău de acest incident. Îi înțeleg frustrarea și nu îi voi face plângere penală. Am înțeles că nemulțumirea lui mergea mai sus, spre președinție“, a explicat edilul pentru presa locală.

Acesta a spus că nu va face plângere împotriva bărbatului.

„S-a declarat că este un militar în rezervă și probabil că a acumulat diverse frustrări de-a lungul timpului. Este din afara județului Iași a spus că este din Ploiești sau Pitești. (…) Este pentru prima dată când mi se întâmplă acest lucru. Nu îi voi face plângere penală pentru că nu a făcut-o în nume personal, probabil țintește un grup de oameni nemulțumiți”, a declarat Mihai Chirica la Digi24.

În acest an, din program lipseşte Hora Unirii, în condiţiile în care trebuie respectate restricţiile date de pandemia Covid-19, conform purtătorului de cuvânt al Primăriei, Sebastian Buraga. De asemenea, nu va fi amenajată vreo scenă în Piaţa Unirii, Primăria nu va organiza o masă publică şi nu va avea loc vreo paradă militară – evenimente care sunt, de obicei, incluse în program. La manifestări vor participa autorităţi locale şi judeţene, fără reprezentanţi de la Bucureşti.

Manifestările dedicate zilei de 24 ianuarie urmau să se desfaşoare în acest an într-un cadru restrâns din cauza pandemiei. Nu este cazul. Chiar şi în condiţii speciale, sute de ieşeni şi-au făcut drum spre centrul oraşului, majoritatea dintre ei având mesaje de sustinere pentru Autostrada Unirii (A8).

Sursă:Ziarul de Iaşi

Editor:Diaspora Europeană

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: