Daniel Bodnar a suferit un accident rutier grav!

Activistul de mediu Daniel Bodnar a suferit un grav accident rutier. Medicii spun că nu-şi poate simţi picioarele.

Accidentul rutier s-a produs în noaptea de 18 spre 19 ianuarie, pe raza comunei Suceviţa, din judeţul Suceava. Daniel Bodnar era pasager în maşina condusă de prietenul său Dani Ghinghilschi.

Surse din Poliţie spun că accidentul rutier s-a produs la două ore după miezul nopţii, pe raza comunei Suceviţa. 

Şoferul ar fi circulat cu viteză şi ar fi pierdut controlul asupra maşinii. Autoturismul a lovit un gard şi apoi s-a răsturnat într-un şanţ. 

Şoferul Dani Ghinghiloschi în vârstă de 24 de ani a fost cel care a sunat la 112. Era policontuzionat, spun surse medicale.

Dani şi cu Daniel au fost transportaţi cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean Suceava.

Purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, medicul urgentist Dan Teodorovici a declarat că Daniel a suferit „o fractură de coloană lombară, paraplegie şi fractură complexă la o gleznă”. Victima nu îşi simte picioarele, iar medicii care l-au examinat spun că ar putea să rămână paralizat.

Daniel a fost transferat ulterior la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

Daniel Bodnar este cel mai cunoscut activist din judeţul Suceava. În ultimul an a fost atacat în repetate rânduri de hoţii de lemne. Tocmai din această cauză susţinătorilor săi cred că accidentul a fost provocat de factori externi,  deşi nu există nicio dovadă în acest sens. 

„Doamne, sperăm să nu fie aşa grav dar mai ales sperăm să nu fie ceea ce gândim cu toţii un accident premeditat . Dumnezeu să l ajute să depăşească acest moment , sănătate îi doresc din toată inima!”, a comentat Elena Strugariu la o postere pe Facebook. 

„Pe bune? Chiar asa o naţie de criminali? Era evident că i se va orchestra ceva mai ales că a arătat cât de implicate sunt organele de control. Acum să ne rugăm să nu fi luat ceva Covid de la Suceava şi să facă complicaţii.

După ce a fost atacat de hoţii de lemne, Daniel Bodnar şi-a trimis soţia şi fetiţa în Austria ca să le protejeze.  

Grupul Civic Diaspora Europeană îți urează însănătoșire grabnică și te așteaptă din nou pe baricade!

Sursă:Adevărul

Editor:Diaspora Europeană

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: