“ Patriot anti-botnița” intubat la ATI, merită salvat după ce din cauza lui s-au infectat mii de români ⁉️

Încă un „patriot anti-botniță” a dat de belea. Actorul Bogdan Stanoevici se află intubat la secția ATI a Spitalului Sfântul Pantelimon din București. Fostul candidat la prezidențiale este intubat de miercuri, 16 decembrie, informează Gândul.

”Bogdan Stanoevici se află la ATI, intubat, la Spitalul Sfântul Pantelimon. Ieri a fost intubat, se simțea rău de mai bine de două săptămâni, iar acum se află în stare destul de gravă, dar medicii fac tot ceea ce le stă în putință pentru a-l vindeca”, a declarat o sursă din spital.

Herpes!

În acest an, Stanoevici s-a manifestat ca un adept al teoriilor conspiraționiste, pe care le-a ventilat inclusiv la protestele anti-mască.

Cu câteva luni în urmă, el explica superior: „Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum: faptul că nu port mască este, în primul rând, pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă. Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat s-o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment”.

Bogdan Stanoevici a fost ministru în Guvernul Ponta, iar ulterior a primit din partea primăriței Gabriela Firea funcția de director al Circului Metropolitan București.

În 2019 a candidat la alegerile prezidențiale, iar în 2020 la Primăria Capitalei și la parlamentare, din partea Partidului Ecologist Român (PER), partid acaparat de „băieții răi” din PSD: senatorul Șerban Nicolae, deputatul Liviu Pleșoianu, Codrin Ștefănescu și deputatul Cătălin Rădulescu-„Mitralieră” – cu toții apropiați ai lui Liviu Dragnea, indezirabili în „noul PSD”.

Toate candidaturile lui Stanoevici au fost caricaturale, încheindu-se cu rezultate penibile, cu mult sub marja de eroare.

Sursă:Ziaristii.com

Editor:Diaspora Europeană

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: