Partidul Aur finanțat de Mafia Lemnului ❓

Una din multele familii care sunt pe listele Aur o formează Marius Topîrcean și Anca Topircean.

Anca Topîrcean este candidat la Camera Senatului pe circumscripția Alba din partea Aur.

Marius Topîrcean a fost candidat Aur pentru primăria Sebeș,unde nu a fost ales,având doar 339 voturi.

Marius Topîrcean este asociat la firma ADY&MARIUS TOP SRL care se ocupă cu transportul buștenilor către marile firme de prelucrare a lemnului.

Cu o cifra de afaceri destul de mare în ultimii ani și care,după surse din interiorul fabricilor,are contracte directe cu HS Timber și Kronospan pe sume foarte mari.

Înainte de alegerile parlamentare au apărut pe grupul de Facebook Dezamăgirea Aur persoane care au afirmat că li s-au cerut sume importante pentru locurile elegibile pentru alegerile parlamentare.Se pare că Aur este finanțat de oameni care se ocupă cu transportul buștenilor și după cum bine a demonstrat grupul Diaspora Europeană nu întotdeauna sunt în legalitate.

Partidul Aur a făcut un așa zis „protest” la Kronospan unde au fluturat steagurile și care de fapt a fost un miting electoral unde au jucat cu teme atât de sensibile cum este defrișarea pădurilor și pericolul transportului ilegal de masă lemnoasă.

După evenimentul destul de urât,unde activistul de mediu Daniel Bodnar a fost atacat,George Simion a pus o postare pe rețeaua de socializare Facebook în care îi oferă un post de consilier.Se pare că Aur joacă la mai multe capete pentru a atrage electorat!

Editor:Diaspora Europeană

Poze:Diaspora Europeană și Facebook

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: