A început delirul PSD în campania electorală!

Ciolacu, în prima zi de campanie, mesaj pentru români: Pe 6 decembrie, votaţi cu PSD ca să vă salvaţi!

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat vineri, în prima zi de campanie electorală, că partidul său este singurul care propune românilor „un plan coerent” pentru a depăşi criza sanitară.

„Avem cei mai buni specialişti, cele mai bune măsuri. Fără a rezolva criza sanitară, nu putem vorbi nici de economie, nici de educaţie, nici de locuri de muncă bine plătite!”, a declarat Ciolacu.

Astfel, liderul PSD propune:

1. Testarea trebuie făcută urmând modelul european, nu modelul Orban.

2. Bolnavii cronici trebuie trataţi, nu lăsaţi să moară la uşile spitalelor.

3. Educaţia trebuie să fie o prioritate, nu un moft ca în România Educată a lui Iohannis.

4. Virusul nu poate fi înfrânt prin învinovăţirea cetăţenilor, ci printr-un parteneriat bazat pe comunicare coerentă şi transparentă, făcută de specialişti şi nu de politruci.

5. Statul trebuie să sprijine firmele româneşti, să protejeze locurile de muncă, să încurajeze natalitatea, nu să-şi fure proprii cetăţeni sub umbrela pandemiei şi să vândă pe nimic şi ultimele companii profitabile ale statului.

„Regimul Iohannis-Orban a vrut alegeri cu orice preţ! Trebuie ca românii să le dea o lecţie! Nu vă lăsaţi speriaţi de ei! Nu vă lăsaţi intimidaţi! Ei asta vor! Să mai stea încă 4 ani la putere! Ca să fure şi să distrugă tot! Pe 6 decembrie, votaţi ca să vă salvaţi! Sănătatea, locurile de muncă şi educaţia copiilor!”, a conchis Ciolacu.

Sursă:Epochtimesromânia

Editor:Diaspora Europeană

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: