PSD și Interlopii “gură în gură”❗️

Leonardo Claudiu Cristea, viceprimar al orașului vrâncean Adjud din partea PSD, a fost filmat, la o petrecere ce a avut loc în sala de evenimente deținută de familia sa, în timp ce se sărută pe gură cu un membru al găștii Banghici, autointitulată “Spaima Adjudului”. În 2018, unul dintre membri a fost condamnat la închisoare pentru ultraj, victime fiind doi polițiști. 

Orășel aflat pe granița dintre Vrancea și Bacău, Adjudul a intrat în fierbere după ce imagini cu viceprimarul urbei au apărut pe net.

E vorba de Bobo, pe numele său adevărat Bogdan Alexe, care, alături de frații săi și de alte rude ori prieteni din oraș sunt cunoscuți sub numele de “Banghici”.

Pe numele lor apar mai multe dosare, dintre care unul în care un bărbat pe nume Decebal Bujor, poreclit tot Banghici, a agresat doi polițiști. S-a întâmplat în salonul de nunți al viceprimarului Data întâmplării este incertă. Locul este însă clar: salonul de nunți din oraș, care aparține chiar familiei lui Leonardo Claudiu Cristea. În clip, politicianul dansează alături de două persoane, dintre care una este Bobo Banghici. Ultimul se sărută pe gură cu al treilea personaj, apoi îl pupă pe buze și pe viceprimar.

Pe fundal rulează melodia “Brucia la Terra”, cunoscută la nivel mondial din coloana sonoră a filmului “Nașul”. Trimis la muncă fix la primărie Bobo apare în nenumărate poze cu Decebal Bujor, zis tot Banghici. Una dintre poze este denumită “Spaima Adjudului” și îi are drept protagoniști pe majoritatea membrilor găștii. Și pe Decebal. Cel care, în 2018, a fost condamnat la un an și 4 luni de închisoare de magistrații Judecătoriei Adjud pentru ultraj. Victime, doi polițiști din județ.

Surprinzător, Decebal Bujor a primit posibilitatea de a-și face cele 120 de ore de muncă în folosul comunității chiar la primăria unde lucrează Cristea.

Bobo Banghici și ceilalți membri ai grupului îi fac campanie electorală pe Facebook lui Constantin Armencea, actualul primar PSD al orașului, un apropiat al viceprimarului. “Băieții nu-s interlopi, muncesc în Anglia”

Contactat de Libertatea, viceprimarul a spus că persoanele din imagini nu fac parte dintr-o grupare interlopă.

”Aveau ei o petrecere într-un salon de evenimente la mine în locație și dimineața m-au luat la dans și pe mine, nici măcar nu am fost invitat la această petrecere, dar eram acolo deoarece era localul meu. A fost făcut live atunci și acel live a fost salvat, luată doar această frântură și păstrată”, a spus Leonardo Cristea. Viceprimarul susține că în spatele acestei povești stă organizația PNL Adjud, care ar urmări să-i strice imaginea. ”E o chestie politică, din punctul meu de vedere, în spatele acestor lucruri stă organizația PNL Adjud. Mă așteptam să apară, pentru că au mai circulat acele imagini și în trecut, nu este o noutate. Imaginile sunt de acum vreo 2-3 ani. Le-au ținut intenționat până acum și au spus că scot asul din mânecă cu aceste filmări”, a explicat Leonardo Cristea.

Editor:Diaspora Europeană

Sursă:libertatea.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: