Acuzații grave pentru Corneliu Olar-PNL supranumit „Drujba Apusenilor”❗️

Senatorul USR Mihai Goţiu a reacţionat după ce o publicaţie din Cluj a relatat că pădurarul care l-a ameninţat recent face parte dintr-un ocol silvic privat care se află în sfera de influenţă a deputatului liberal Corneliu Olar, supranumit „Drujba Apusenilor”.

„DEZVĂLUIRI: Legăturile unui lider PNL cu tăierile ilegale de păduri din Munţii Apuseni (în judeţele Alba şi Cluj), în zone în care au dispărut peste 100.000 de mc de lemn! E zona în care, în urmă cu o săptămână, celui care mă însoţea la un control pe teren, i s-a transmis, de faţă cu mine, să-şi amintească de… Sâmbăta Morţilor şi unde, în urma sesizării făcute, Garda Forestieră Cluj a început, joi, un nou control, care a confirmat tăierile ilegale.

Senatorul arată că o sursă a Gazetei de Cluj a vorbit despre filiera lemnului tăiat ilegal din zona localităţii Horea: „Cei care manevrează lemnul tăiat la negru sunt fiul fostului secretar al comunei Horea, ori ginerele lui Olaru Corneliu, ori fini ai politicianului care sunt pădurari sau alte rude. Nu oricine poate intra în această afacere, ci doar persoane bine alese şi selectate”.

„Nepoţi, nepoate, ginerele deputatului PNL de Alba, Corneliu Olaru controlează, potrivit presei, afacerile cu lemne din Munţii Apuseni, în judeţele Alba şi Cluj. Corneliu Olaru este membru al Comisiei pentru Agricultură şi Silvicultură din Camera Deputaţilor. Citiţi şi vedeţi cât de mare e încrengătura deputatului PNL, care, cel puţin teoretic, are responsabilităţi directe de legiferare pentru… stoparea tăierilor ilegale de păduri. Şi apoi răspundeţi la două întrebări: De ce credeţi că încearcă Guvernul Orban să blocheze înfiinţarea ‘DNA-ului Pădurilor’ şi de ce au pădurarii ocolului silvic care gestionează pădurile din Apuseni tupeul să-i ameninţe pe angajaţii Gărzii Forestiere şi pe oamenii care luptă pentru salvarea pădurilor?”, a precizat Goţiu.

Sursă:Epochtimes-romania.com

Editor:Diaspora Europeană

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: