Interlop angajat la stat❗️

Silviu Mototolea, vărul soției interlopului „Emi Pian”, care a fost numit membru în Consiliul de Administrație al Romfilatelia, a ajuns în compania de stat la recomandarea lui Adrian Daniel Găvruța, șeful Consiliului de Administrație al Poștei Române, numit de PSD șef de CA, scrie Newsweek.

Poșta Română este acționarul unic al Romfilatelia și, prin urmare, decide toate numirile din CA-ul acestei din urmă companii.

Pe 27 ianuarie a.c., Poșta Română a decis să-l introducă în Consiliul de Administrație al Poștei Române pe Silviu Mototolea. Potrivit „Monitorului oficial”, „Compania Națională Poșta Română – S.A., în calitate de acționar unic al S.C. ROMFILATELIA – S.A, prin dl Ovidiu-Ioan SACARA, hotărăște: Art. 1. Se aprobă numirea domnului Mototolea Silviu Gabriel, CNP (…), domiciliat in (…) București, (…) ca membru provizoriu al Consiliului de Administrație al S.C. ROMFILATELIA – S.A., pentru o perioadă de 4 luni, începând cu data de 27.01.2020”.

Astfel de decizii se iau de către Consiliul de Administrație al Poștei Române. Acest organism este condus de Adrian-Daniel Găvruța, potrivit site-ului companiei.

Conform CV-ului, Găvruța și-a început ascensiunea în administrația centrală în 2017, imediat ce PSD a preluat puterea. Astfel, a primit mai multe funcții în Ministerul Comunicațiilor și instituții conexe, precum Poșta Română.

Silviu Mototolea a intrat în familia temuților Duduieni de ani buni, de când verișoara lui primară s-a căsătorot cu Florin Duduianu, zis Emi, fiul del mare al celebrului Nicolae Duduianu, zis Pian.

Ulterior, Emi a preluat numele de familie al soției sale din cauza problemelor pe care le avea în străinătate. Așa a ajuns ca, din Duduianu, numele să i se transforme, dintr-o dată, în Mototolea, arată Gândul.

Editor:Diaspora Europeană

Sursă:Comisarul

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: