A început campania de denigrări !

Două filmări de mici dimensiuni în care pretinși reprezentanți ai USR-Plus încearcă să împartă materiale electorale, în ținute de tip gay-parade ostantative, s-au viralizat pe Facebook de pe contul unui anume Dorel Cio, fiind distribuite insistent mai ales de reprezentanți / simpatizanți ai PSD și AUR (partidul înființat de dubioșii George Simion și fostul jurnalist ortodox Claudiu Târziu).

Realizatorul primului clip este cel mai probabil înțeles cu „actorii” USR PLUS pentru că le filmează insistent părțile dorsale descoperite, în timp ce aceștia se mișcă lasciv, iar mulțimea dezlănțuită zbiară „bulangiilor, „băi golanilor”, „huo”, „plecați de aici, homosexualilor”. 

În cea de-a doua filmare, „bulangiii” USR-Plus par puși pe fugă de adulți și copii, care urlă înnebuniți de furie și dezgust. Locul în care e posibil să se fi întâmplat făcătura ar putea fi în Sectorul 5, într-una din zonele controlate de PSD și clanurile interlope astfel încât mulțimea să poată fi totuși ținută sub control dacă situația ar fi degenerat.

Claudiu Năsui, liderul USR București, a declarat pentru Podul că filmările sunt „100% fake”.

Aceste făcături au două roluri: să calomnieze și să ascundă mizeria proprie. Pe principiu ‚calomniază, calomniază, ceva tot rămâne’. Astfel lumea devine confuză și adevărul se pierde. Realitatea este înlocuită cu propagandă. Și mai grav, cazuri cu adevărat sinistre se uită sau se fac nevăzute. Cum ar fi primarul PNL din județul Iași care a violat două minore chiar în sediul primăriei. Și nu doar că le-a violat, dar a și plătit 100 de lei proxenetului pentru a-i fi aduse. Și pentru ca atrocitatea să fie maximă, una dintre adolescente fusese răpită cu câteva ore înainte chiar din școală. Genul acesta de monștri, nu doar că nu înfundă pușcăriile, dar candidează din nou sub aceleași culori”, a mai spus Năsui.

Editor:Diaspora Europeană

Sursă:Podul

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: