Primarii lui Dragnea trec la PNL!

19 primari PSD din Teleorman vor trece la PNL in perioada urmatoare, a anuntat secretarul de stat Cristi Barbu. 11 primari PSD s-au intalnit deja, miercuri, cu premierul Orban la Palatul Victoria.

Prezenta primarilor din Teleorman la Palatul Victoria a fost confirmata de catre secretarul de stat Cristi Barbu, care a precizat că alături de primarii PNL din județ și patru foști membri ai ALDE si PMP, la eveniment au participat 11 primari PSD din Teleorman, care si-au exprimat dorinta de a candida pentru un nou mandat pe listele liberalilor.

Principalele teme de discuții, dupa cum a precizat Cristi Barbu, au facut referire la proiectele ce se implementeaza la nivelul comunitatilor locale, dar si la cele ce urmeaza a fi demarate, cum ar fi infiintarea retelelor de gaze naturale, asfaltarea drumurilor comunale sau proiectele de apă și canalizare.

“Asa cum am spus in nenumarate randuri, judetul trebuie sa recupereze timpul pierdut in cei 30 de ani de domnie PSD. Executivul condus de Ludovic Orban va acorda o importanta aparte Teleormanului, prin implementarea unor proiecte vitale pentru dezvoltarea zonei. Referitor la prezenta celor 11 primari PSD, confirm acest aspect. Pot sa spun ca este doar inceputul ‘naufragiului’ in PSD. In urmatoarele zile, cel mai tarziu saptamana viitoare, alti 7-8 primari social democrati vor veni langa noi. Va fi o conferinta de presa, unde veti afla adevaratul motiv pentru care au plecat din PSD. Nu au fost amenintari sau alte presiuni asupra domniilor lor, asa cum se smiorcaie unii in conferinte de presa”, a declarat Cristi Barbu, citat de Informatia Teleorman.

Traseismul este una dintre gravele probleme ale politicii noastre,este nevoie de o legea care să interzică acest lucru.

Editor:Diaspora Europeană

Sursă:Actual24

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: