Marian Vanghelie ajutat de justiția româna.

Curtea de Apel Bucureşti a respins, miercuri seara, cererea făcută de inspectorii Agenţiei Naţionale de Integritate de confiscare de la fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie a sumei de 787.246, 55 de lei, pe care nu ar fi putut să o justifice. Decizia poate fi contestată la Înalta Curte, relatează Ziare.com.

“Admite excepţia inadmisibilităţii capătului de cerere privind confiscarea diferenţei constatate între averea dobândită şi veniturile realizate de către pârâtul Vanghelie Marian Daniel, în cuantum de 787.246,45 lei şi respinge acest capăt de cerere, ca inadmisibil. Respinge cererea, ca neîntemeiată. Cu recurs în 15 zile de la comunicare, ce se va depune la Curtea de Apel Bucureşti, Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal. Pronunţată în şedinţă publică azi, 29 iulie 2020”, reiese din minuta Curţii de Apel Bucureşti, postată pe portalul instanţelor (http://portal.just.ro

Procesul împotriva fostului primar al Sectorului 5 se află pe rolul instanţelor de aproximativ şapte ani.

În aprilie 2013, Agenţia Naţională de Integritate a constatat, în urma unor proceduri de evaluare, existenţa unei diferenţe semnificative, în sensul art. 18 din Legea nr. 176/2010, în cuantum de 787.246, 55 Lei (aproximativ 180.300,59 de euro), între averea dobândită şi veniturile realizate de către Marian Daniel Vanghelie, primar al Sectorului 5.

Editor:Diaspora Europeană

Sursă:Epochtimes-romania.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: