Camion cu lemne implicat în accident grav la Suceava-video.

În această după-amiază, la ieșirea din satul Molid spre orașul Frasin, a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un autovehicul de mare tonaj încărcat cu buștean.

Mai mulţi buşteni, din remorca unui autocamion încărcat cu lemne, s-au desprins într-o curbă şi au căzut pe carosabil. În cădere, trunchiurile au surprins şi au rănit trei persoane. O femeie de 50 de ani şi un minor de 10 ani, se aflau pe marginea drumului, unde se opriseră cu maşina, deoarece aceasta se defectase.

De asemenea, lemnele au avariat şi autoturismul. Cea de-a treia persoană rănită, un bărbat de 52 de ani, se afla şi el pe marginea drumului, când a fost surprins de lemnele căzute. 

La faţa locului s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, cu sprijinul a trei echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Cele trei victime erau conştiente şi cooperante şi prezentau multiple traumatisme.
Militarii au îndepărtat buştenii pentru a înlesni accesul la persoanele rănite, iar personalul medical le-a acordat primul ajutor şi i-au stabilizat. Ulterior, cele trei victime au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului judeţean Suceava, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

Acțiunile pe care grupul Diaspora Europeană le face sunt pentru a preveni astfel de accidente.

Editor:Diaspora Europeană

Sursă:Monitorul de Suceava

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: