Agresorii activistului de mediu Tiberiu Bosutar au fost arestați!

Pe data de 15 Iulie Tiberiu Bosutar, un activist de mediu care luptă cu mafia din pădurile Bucovinei, a fost atacat în timp ce făcea un live pe rețeaua de socializare Facebook de către pădurarul din zonă. Acesta, împreună cu ajutorul său, au coborât din mașină si înarmați cu pari au lovit autoturismul lui Tiberiu.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, iar astăzi, pădurarul Ilie Drajmici și Pavel Oblezniuc au fost reținuți pentru 24 de ore pentru distrugere și amenințare.

„În cursul acestei zile, polițiștii din cadrul Politiei Municipiului Câmpulung Moldovenesc,  împreună cu polițiștii Secției Rurale de Poliție, au documentat activitatea infracțională a două persoane în vârstă de 38 și 29 de ani din comuna Moldovița, care în seara precedentă au atacat cu un obiect contondent vehiculul unui bărbat în vârstă de 45 de ani. După audieri, polițiștii au dispus reținerea celor două persoane, respectiv a bărbatului de 38 de ani și a celui de 29 de ani, aceștia urmând a fi introduși în Arestul IPJ Suceava sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și amenințare. Reamintim faptul că în cursul serii precedente, în jurul orei 20:50, un bărbat de 45 de ani din comuna Moldovița a sesizat faptul că în timp ce susținea o sesiune live pe Facebook privind anumite infracțiuni la regimul silvic, a fost acostat de două persoane respectiv bărbații de 38 și 29 de ani, care i-au provocat distrugeri autoturismului cu care se deplasa. În urma acestui eveniment,polițiștii deplasați la fața locului au întocmit dosarul penal despre care am făcut vorbire dispunând în cursul acestei zile măsurile procesuale respective, respectiv reținerea celor două persoane pentru 24 de ore ”, a declarat comisarul șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Editor: Diaspora Europeană

Poză: Diaspora Europeană

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: