Mașina șefului Poliției incendiată !

Mașina şefului Poliţiei de Frontieră Vişeu de Sus, incendiată cu un cocktail Molotov

Maşina şefului Sectorului Poliţiei de Frontieră Vişeu de Sus a fost incendiată în noaptea de duminică spre luni, anunţă Sindicatul Europol, care sugerează că la originea incindetului s-ar putea afla contrabandiştii de ţigări.

”Aseară, maşina şefului Sectorului Poliţiei de Frontieră Vişeu de Sus, din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei, a fost incendiată în stil mafiot şi a ars în întregime în parcarea Izvorul Dragoş din localitatea de domiciliu, folosindu-se un cocktail Molotov. Vişeu de Sus şi Borşa sunt recunoscute ca fiind patria contrabandiştilor cu ţigări de la frontiera cu Ucraina, iar şeful sectorului poliţiei de frontieră este unul dintre duşmanii acestora, la nivelul instituţiei fiind înregistrate capturi impresionante de produse de contrabandă”, anunţă pe pagina de Facebook Sindicatul Europol.

Poza – ProTV

Ei afirmă că legislaţia permisivă şi îndoielnică nu face decât să încurajeze atacurile la adresa poliţiştilor, potrivit News.ro.

Autoturismul era parcat în vecinătatea DN 18, în comuna Moisei, conform purtătorului de cuvânt al ITPF Sighetu Marmaţiei, Iulia Stan.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: