Lider PNL Vrancea a dat BAC-ul astăzi!

Prim-vicepreşedintele PNL Vrancea Daniel Moroşanu, în vârstă de 42 de ani, a susţinut, luni, proba scrisă la Limba şi Literatura Română în cadrul examenului de Bacalaureat 2020. El deţine această funcţie din 2017 şi se ocupă de Departamentul de Politici Publice în cadrul filialei judeţene.

„Îţi trebuie o doză de curaj ca să dai BAC-ul la vârsta la care l-am dat eu. Am avut nevoie de pregătire. Am plecat din ţară, am muncit în străinătate. Am făcut o scoală profesională de mecanici auto, nu liceu. După care am plecat din ţară, mi-am făcut familie. Am făcut liceul la seral, e pentru prima dată când dau BAC-ul, am făcut şi o postliceală. Nu văd un impediment atât de mare faptul că nu am făcut liceul la momentul respectiv. Deşi regretabil, aşa am gândit la momentul respectiv. Acum m-am hotărât să dau şi BAC-ul. Nu a fost un impediment în carieră (n.r. – lipsa BAC-ului). Chiar deloc”, a declarat liderul PNL Vrancea pentru Ziare.com

Potrivit sursei citate, Moroşanu este considerat unul dintre oamenii de încredere ai ministrului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ştefan, fiind şi şoferul personal al acestuia cât timp Ştefan a fost deputat.

După susţinerea probei, liberalul de Vrancea a declarat, pentru Adevărul, că „subiectele au fost nici prea-prea, nici foarte-foarte”.

„Am învăţat şi sper să fie bine. Mai am miercuri şi joi, la istorie şi geografie. Nu m-am hotărât dacă în eventualitatea în care iau Bacalaureatul voi urma şi o facultate”, a adăugat Moroşanu.

Editor:Diaspora Europeană

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: