Ce spune Poliția de Frontieră despre românii care se întorc acasă din Diaspora ?!

Poliția de Frontieră îl contrazice pe Premierul Ludovic Orban, care acum câteva zile ne spunea că românii care se întorc doar din țările aflate încă în zona de risc ridcat vor intra în izolare. “ Pentru toate persoanele care vin în România din străinătate, se instituie măsura izolării” a fost comunicatul de azi 1 Iunie 2020 !

Poliția de Frontiera

Poliția de Frontieră : “‼️ Reamintim că, în conformitate cu art.1, pct. 2 şi 3 din Anexa 2 – Măsurile pentru asigurarea rezilienței comunităților din cadrul Hotărârii de Guvern nr. 394/2020 privind declararea stării de alertă 🚨 și măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, pentru toate persoanele care vin 🏃‍♂️ în România din străinătate, se instituie măsura carantinării/izolării 👨‍⚕️ la locuinţă împreună cu familia/aparţinătorii cu care locuiesc împreună 👨‍👩‍👧‍👦, iar pentru cele care nu au posibilitatea îndeplinirii condiţiilor pentru măsura mai sus menţionată sau solicită acest lucru pentru a nu îşi expune familia, se poate opta pentru măsura carantinei instituţionalizate, în spaţii special destinate puse la dispoziţie de autorităţi.‼️ Sunt exceptate de la aceste măsuri mai multe categorii de persoane 👩‍🚀 prevăzute la art.1 pct. 6 din aceeaşi anexă.‼️ Mai multe informații la: https://bit.ly/2XQAtNE‼️ În această perioadă, formalitățile de frontieră urmează aceeași procedură în sensul că, pe lângă controlul 🔍 specific la intrarea în țară, persoanele sunt preluate de către reprezentanții Direcției de Sănătate Publica 👨‍⚕️ pentru completarea declaraţiei pe proprie răspundere 📄 și efectuarea triajului epidemiologic în vederea stabilirii măsurilor obligatorii de izolare/carantină la locuinţă. #politiadefrontiera #suntemladatorie “

Poate până la urmă se decid să ne ajute cu varianta oficială…

Editor: Diaspora Europeană

2 comentarii la „Ce spune Poliția de Frontieră despre românii care se întorc acasă din Diaspora ?!

 • 01/06/2020 la 21:16
  Permalink

  buna seara …am citit doar citeva rinduri in legatura cu ideiile care la are guvernul pentru cei care merg acasa doar citeva zile pe an …ei bine …pina cind credeti ca vom mai suporta asa numitele boli INVENTATE ????????’ POI O PERSOANA CARE ARE DOVEZI CA NUSI EXPUNE FAMILIA LA RISC DE INFECTIONE DE CE TREBUIE SA STEA IN IZOLARE?? PINA CIND ? PINA CIND ? LASATI PROSTIILE SI MINCIUNILE ???????????? VREAU CHIAR UN RASPUNS IN SCRIS.AM MUNCIT TOATA ACEASTA PERIOADA PENTRU CA NU AM CREZUT IN ACEASTA BOALA INVENTATA.DORESC SA PRIMESC UN RASPUNS IN SCRIS LA ADRESA CARE O LAS MAI JOS.MULTUMESC IN SPERANTA CA VETI FI CONCRETI IN A RSAPUNDE.

  Răspunde
 • 02/06/2020 la 14:17
  Permalink

  Luavar dracu de jigodii ordinare!
  Toate instituțiile statului român să vă ia dracu!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: