Șoc în Justiția din România, Elena Udrea scapă basma curată din dosarul Microsoft ?!

Elena UDREA, fostul ministru al Turismului in perioada 2008-2012, a declarat pentru jurnaliștii de la PSnews că dosarul în care este implicată s-a clasat de magistrați !

„Mă bucur, mai ales că în acest dosar am fost arestată prima dată. De aceea trebuie respectată prezumția de nevinovăție până la o decizie finală a unei instanțe și de aceea trebuie ca măsura arestului preventiv să fie una excepțională. Eu am reușit să trec peste momentele acelea, în care am fost luată cu cătușe din Parlament și dusă în beci, la miezul nopții. Dar sunt oameni care au fost definitiv distruși, ori s-au îmbolnăvit și au murit după ce au trecut prin astfel de situații”, a declara Elena Udrea pentru PSnews.ro. Este vorba despre primul dosar, cel în care fostul ministru al Turismului a stat 7 zile în arest preventiv. Ancheta a pornit de la denunțurile lui Dinu Pescariu și Claudiu Florică.

In Ianuarie 2020 jurnaliștii din România ne spuneau că “ Dosarul Microsoft 3 – prejudiciu 51 mil euro – se reia de la zero. “

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis reluarea de la zero a unuia dintre dosarele Microsoft, în care sunt inculpați Dinu Pescariu, Gabriel Sandu, Călin Tatomir (fost director general Microsoft România) și Claudiu Florică. Motivul, conform Mediafax, este pensionarea unuia dintre magistrații din complet.

Acuzațiile aduse de DNA în acest caz cu prejudiciu de 51 de milioane de euro creat prin cumpărarea de licențe Microsoft la suprapreț și inutile… revenim cu noi informații !

Editor : DEO , Sursa: PSNews și Facebook (poze)

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: