Monstrul criminal eliberat de Justiția Românească !

Marius Csampar, un criminal în serie, a omorât cel puțin 6 oameni pentru care a fost condamnat la 99 de ani de închisoare, a fost eliberat dupa numai 22 de ani de executare a pedepsei!

În perioada 1993-1997 el a comis acele crime sadice, dar, datorita faptului că justiția română este destul de precară inclusiv legile sunt favorabile infractorului, Marius Csampar a fost eliberat la vârsta de 44 de ani.

În 2011 el a acordat un interviu postului Acasă Tv unde se arata lipsit de remușcări.

„În momentul în care am făcut prima crimă conștient, din momentul ăla nu mai aveam voie să greșesc. Nimănui nu-i trecea prin cap că eu am ajuns să fiu în stare să iau viața unui om. Pot să mă consider născut asasin, dar nimeni nu se naște asasin, devii pe parcurs. Crima e cea mai ușoară faptă, adica e exact ca și țigara, ca mersul pe bicicletă. Dacă ai băgat o dată țigara în gură, te înveți și începi să fumezi și nu te mai lași”, spunea el într-un interviu acordat Acasă TV.

Marius Csampar a fost pus în libertate după ce a cerut instanței desființarea sentinței penale și admiterea cererii de eliberare condiționată. A fost eliberat pentru bună purtare, la câteva zile după ce a depus cererea, conform News Mehedinți.

Editor: Diaspora Europeană

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: