Garda Forestieră Suceava atentează la viața oamenilor civici ?! Atac în stil mafiot organizat de Mafia Lemnului în Bucovina!

Tiberiu Boșutar, omul civic, posesorul paginii de Facebook “Legea Codrului “ a fost atacat în stil mafiot de un inginer silvic de la Garda Forestieră Suceava și de fiul acestuia, implicat în tăieri ilegale de păduri. Pe lângă aceștia, la atac au mai participat aproximativ 10 persoane îmbrăcate în haine de pădurari, dar cu cagule pe față !

Victima: Tiberiu Bosutar – Facebook

Ieri 17 Mai 2020 , Tiberiu Boșutar, împreună cu mai mulți oameni civici, s-au deplasat cu două mașini la Broșteni, unde ar fi dorit să filmeze mai multe ilegalități comise în acea zonă . Aceștia au fost întorși din drum cu forța, de mai mulți pădurari cu cagule pe față, nu le-au permis să pătrundă în fondul forestier cu toate că este un drum public !

Autoturismul lui Tiberiu – “Legea Codrului” Facebook

Tiberiu și prietenii săi au făcut cale-ntoarsă și au decis să se întoarcă în Moldovița. La întoarcere, au trecut prin fața firmei “Fenster Dor” , moment în care din curtea firmei a ieșit cu mașina Ionel Nacu, care a blocat strada. Din spatele său și-a făcut apariția Mugurel Nacu, la volanul altui vehicul, care a și accidentat autoturismul lui Tiberiu Boșutar. Ionel și Mugurel Nacu au coborât din mașini înarmați cu topoare, au început să lovească atât automobilul lui Boșutar cât și mașina celorlalți. Le-au spart geamurile și au încercat să-i lovească cu securea in cap, tentativă de omor !

Al doilea autoturism avariat – “ Legea Codrului” Facebook

Din primele informații , la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, care i-au dus la secție pe toți cei implicați. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de distrugere și lovire sau alte violențe. Atenție, nu și pentru “tentativă de omor” ?!

Tiberiu a postat mai multe live-uri pe pagina “Legea Condrului” dar și unul foarte important, mărturia evenimentelor :

In 2020 “Legea și Ordinea” din România se pare că se face cu securea de către oameni angajați la Garda Forestieră, adică de oameni plătiți de noi toți prin Statul Român, pentru a proteja Pădurea Românească…

Editor: DEO

Sursa poze și video : “Legea Codrului” Facebook

One thought on “Garda Forestieră Suceava atentează la viața oamenilor civici ?! Atac în stil mafiot organizat de Mafia Lemnului în Bucovina!

  • 29/05/2020 la 0:48
    Permalink

    Trebuie să votăm un partid nou ca să scăpăm de mafia din România.
    Votez PDU

    Răspunde

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: