Demisie de răsunet din USR. „Nu te poţi lupta cu oamenii ăştia. Fac precum comuniştii”

Ce se întâmplă în USR? În ultimul an, în partidul lui Dan Barna au avut loc mai multe demisii de membri importanți.

Astăzi, Doru Oprea și-a anunțat demisia din partid cu următorul mesaj, postat pe contul său de Facebook:

„De 30 de ani ne lamentam ca statul, institutiile si oamenii angajati in sectorul public nu isi fac treaba. Unde e Politia sa amendeze soferii care au parcat pe trecere? De ce nu strange Primaria gunoiul? De ce nu spala trotuarele? De ce nu sunt piste de biciclete? De ce nu se opreste furtul de lemne si taierea padurilor?

Ok, daca ei nu o fac, care e solutia? Facem noi treaba si rezolvam problemele? Cum? Intram in politica, candidam si ajungem in pozitiile cheie de unde putem rezolva unele lucruri.

Pentru ca nu sunt din categoria celor ce trancane de pe margine, am facut si eu pasul spre politica impreuna cu multi oameni de buna credinta.

Asa s-a nascut USR, o uniune pentru salvarea tarii, oameni care s-au strans in jurul altor oameni, a acelor oameni care se luptau de mai bine de 10 ani pentru salvarea Bucurestiului. Oameni cu principii diferite(marxisti, liberali, socialisti, libertarieni) care insa aveau 2-3 lucruri in comun, isi doreau din tot sufletul schimbarea tarii, transparentizarea cheltuielilor publice, aducerea institutiilor aproape de cetateni si punerea acestora in slujba lor.

Din pacate printre acesti oameni de buna credinta s-au strecurat lupii, lupii aceia flamanzi care au un singur scop, sa ia puterea, sa ajunga la resurse si sa le imparta apoi haitei din care fac parte. USR e condus acum de o grupare care a reusit sa ii scarbeasca pe oamenii de buna credinta, pe acei oameni cu bun simt si intr-un final sa-i faca sa plece. Multi carcotasi care nu au facut niciodata politica, care nu si-au sacrificat timpul, prietenii, banii ani de zile pentru a se implica vor spune: Sunteti lasi! Stati acolo si luptati! V-am votat sa faceti treaba!

Partial au dreptate, cei care vor sa ramana nu au decat, eu unul nu mai am timp. Nu te poti lupta cu oamenii astia, ei nu au pic de bun simt si de respect fata de nimic. Conteaza doar persoana lor si atat, ei isi vad doar de interesele lor si nu le pasa de tara. Daca spui ceva de partid sau de anumite decizii luate sunt capabili sa te judece in fata unor tribunale precum o faceau comunistii, ei pun inainte de toate partidul si steagul, iar daca zici ceva de partid trebuie sa fii pedepsit. Uniunea Salvati Romania e de fapt Uniunea care va salva niste oameni si le va asigura niste posturi caldute in Parlament si cu noroc ceva locuri in Guvern.

Eu raman cu un mare regret, poate cel mai mare de pana acum, acela ca am pierdut timp, un timp pe care nu mi-l mai da nimeni inapoi. Dar e ok, daca nu o faceam mi-ar fi parut rau ca nu am incercat.

Mi-am inaintat astazi, dupa 4 ani, demisia din partid.”

A scris Doru Oprea pe o rețea de socializare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: