Serviciile Secrete mâna în mâna cu politicul românesc, care au distrus România ultimilor 30 de ani ?!?

România, o țară “ săracă” duce în spate 7 Servicii Secrete (publice) bogate și supradimensionate: SRI, SIE, STS, SPP, DGPI (fosta DIPI, fosta „Doi s-un sfert), DGIA (Directia Generala de Informatii a Armatei) si DOS (Directia Operatiuni Speciale din Ministerul Afacerilor Interne). În ultimii 30 de ani s-au investit in aceste structuri miliarde de euro/dolari/marci, nimeni nu știe cifra exactă sau oficială.

“Vă vedem DEO”

Jurnaliștii italieni de la Cotidianul “La Repubblica” au scris despre acestea : “ Romania este tara care detine suprematia serviciilor secrete din Europa, acestea dezvoltandu-se mai ceva ca temuta Securitate a dictatorului Ceausescu, iar numarul agentilor secreti este de sase ori mai mare decat al celor din FBI si de cinci ori superior colegior britanici din MI5.” Jurnalistii italieni mai observă că această înflorire de spioni români, mai exact zeci de mii, ar putea redeschide rănile vechi.Și în plus nu prea pot fi numite democratice dupa ce sunt bănuite de implicare in campaniile electorale si politice din România.

România pe data de 1 Ianuarie 1990 avea o datorie externa de “ 0 “ ba mai mult aveam de recuperat miliarde de dolari de la țări din Orientul Mijlociu, Sud-America, Africa, țări in curs de dezvoltare. Azi 13 Aprilie 2020 România are o datorie externă de peste 110 miliarde de euro către debitori externi

Un raport CIA( parteneri cu serviciile secrete române) arată că în ultimii 30 de ani, din România au plecat către bănci străine 400 de miliarde de dolari. Acești bani au fost externalizați fie ca urmare a unor mega fraude, distrugeri a unor mamuți industriali din economia românească, fie au fost externalizate discret, fără ca statul sau cetățenul român să aibă vreun beneficiu de pe urma lor. Cifrele arată că 90% din sistemul nostru bancar este deţinut de străini. Plus distrugerea economiei românești in decurs de 30 de ani, in total aproximativ 3 trilioane !

SRI, Serviciul Român de Informații este instituţia menită să garanteze securitatea României. Este una dintre cele mai importante structuri, cu zeci de mii de agenţi. Informaţia nu va fi însă niciodată confirmată oficial, fiind una clasificată, cu alte cuvinte strict secretă.

ATRIBUŢII: SRI este principalul serviciu secret din România. Practic toate informaţiile adunate ar trebui să servească securităţii naţionale. SRI are că atribuţii contracarea ameninţărilor la nivel naţional şi poate intercepta reţele teroriste sau de crimă organizată care afectează securitatea naţională.

Vedem cu stupoare că in ultimele luni grupul civic “Diaspora Europeană “ deranjează tot mai mult și pe tot mai mulți, prin acțiunile, întrebările ,activitatea noastră. Suntem percepuți de unii ca “ oaia neagră“ a societății românești dar noi mergem înainte protejați de “democrația” și Constituția României, nu cedăm ! Ce au făcut aceste servicii secrete “române“ de 30 de ani în apărarea cetățenilor și statului român ?

Editor: Diaspora Europeană Oficial

One thought on “Serviciile Secrete mâna în mâna cu politicul românesc, care au distrus România ultimilor 30 de ani ?!?

  • 26/05/2020 la 9:54
    Permalink

    CONTINUATI ,,DIASPORA ROMANEASCA ,, SANTETI SINGURA ,,SPERANTA ,, IN FORTA A ROMANIEI CE MAI POATE FACE CEVA LA CLANURILE ,,POLITICE ,, CREATE SI ASISTATE DE ,,ZECI ,, DE MII DE SECURISI INFILTRATI IN TOATE ,,INSTITUTIILE ,, STATULUI ! ROMANIA ESTE TINUTA IN SARACIE DIN CAUZA ,,LOR,, SI A ,,CORPORATIILOR ,MULTINATIONALELOR SI BANCILOR CARE SANT MANA-N MANA CU ,,SCLAVAGISMUL ,,MODERN ,, APLICAT ,,ROMANIEI,, MULTUMIM DIASPORA.!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: