Militianul care a infectat Bucureștiul cu Covid-19, a fost externat !

Realitatea PLUS a anuntat, luni, ca fostul ofiter MAI, Nelu Lupu (60 de ani), care a infectat zeci de cadre medicale la Spitalul Dimitrie Gerota a s-a insanatosit si a fost externat in urma cu doua zile.

*** Pensionarul MAI, angajat la ADP Sector 4, i-a mintit pe medici, sustinand ca nu a calatorit in strainatate, astfel incat s-a ajuns ca peste 30 de oameni sa fie infectati. Sefa sectiei ATI a spitalului este si acum in stare grava.

Nelu Lupu

In 5 martie, el a fost internat in spital, cu simptome diferite de cele uzuale la infectarea cu coronavirus, insa le-a dezvoltat la trei zile de la internare.

Barbatul declarase pe propria raspundere ca nu a calatorit in afara tarii, cand de fapt s-a intors in tara din Israel in data de 26 februarie. La momentul internarii, pacientul numarul 17 a declarat si semnat in formularele de consimtamant ca nu a calatorit in afara tarii in ultimele doua luni.

In urma anchetei epidemiologice, s-a constatat ca acesta a impartit martisoare in data de 2 martie la Amenajarea Domeniului Public sector 4. In prezent, sediul ADP Sector 4 este inchis, dupa ce pacientul numarul 17 a intrat in contact cu peste 120 de persoane.

Prima oara cand s-a simtit rau si a mers la spital a fost in data de 3 martie. A doua zi a revenit la serviciu, iar in 5 martie s-a dus din nou la spital, cand a si fost internat.

In seara zilei de 9 martie s-a stabilit ca el are coronavirus si l-a raspandit altor persoane din jurul sau, intre care nurorii lui, care este gravida si nepotului. *** Actual24.ro

„Referitor la barbatul de 60 de ani, diagnosticat cu Covid-19, facem precizarea ca, pe numele lui a fost deschis un dosar penal, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Sector 2, sub aspectul savarsirii infractiunii prevazute de art. 352 CP”, a transmis Grupul de Comunicare Strategica.

Diaspora Europeană : “ Milițianul care a infectat Bucureștiul, pensie specială pe măsura !

Pacientul care a infectat zeci de oameni din București, un milițian cu o pensie specială pe măsură !

Este vorba despre colonelul in rezerva Nelu Lupu, fost adjunct al sefului Politiei Capitalei, in prezent pensionar de lux cu pensie specială de 15.000 Ron si angajat al ADP Sector 4 cu salar confindential , care a calatorit in Israel, intr-o escapada cu amanta iar la intoarcere a ascuns faptul ca vine dintr-o zona rosie, contaminata cu coronavirus.

Nu a stat nici o zi la izolare sau in carantina, ba mai mult, în data de 2 martie a împărțit flori femeilor din mall, in calitate de sef al ADP Sector 4. Dupa cateva zile de la revenirea in Romania acestuia i s-a facut rau, a fost internat la Spitalul Gerota, unde a infectat 22 de cadre medicale, plus alte zeci de persoane. Dupa doua zile i s-au prelevat probe biologice si s-au trimis la Spitalul Matei Bals.

Surpriza a fost uriasa cand s-a descoperit ca pacientul este infectat cu Covid-19. Abia cand a fost confruntat cu rezultatele, fostul politist a admis ca a fost in Israel.

Editor : Diaspora Europeană

Sursa : DEO, Realitatea Plus, Aktual24

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: