Marius Mocan și prietenii săi au donat peste 20 tone de alimente, oamenilor nevoiași, în prag de sărbători !

Acum mai bine de două săptămâni, Marius Mocan alături de prietenii săi , Mihai Iordan ( Magazin Românesc Georgiana ) Robert Daniel Trască și Alin Matei ( EEU Smart Solutions ) ne anunțau că vor începe o acțiune umanitară pentru ajutorarea a sute, mii de români cu alimente pe o perioadă nedeterminată, în comunitatea unde trăiesc, Luton – Marea Britanie.

Marius Mocan și Alin Matei

În Sâmbătă Mare, au ieșit public și au anunțat că peste 2000 de români o să fie mai fericiții acum in prag de sărbători ! Ce a început ca un vis, a devenit realitate cu ajutorul voluntarilor. Au reușit să doneze peste 20 de tone de mâncare neperisabilă, dar și câteva sute de cozonaci și pască! Destinatarii au fost ținuți anonimi pentru a evita orice speculă de reclamă!

Robert Daniel Trașca și Mario

Vă lăsăm mai jos postarea făcută chiar de Mario în care sunt toate detaliile acțiunilor sale. Mai jos, după text găsiți link de la primul articol făcut în legătura cu acțiunea începută acum mai bine de 2 săptămâni !

Mihai Iordan și Mario

“ AcțiuneUmanitară #ComunitateaLutonDunstable

Vă mulțumim frumos oameni inimoși, pentru ajutorul acordat. Vă mulțumim tuturor voluntarilor, din comunitate, care au sărit în ajutorul nostru dar și al oamenilor nevoiași.

Azi, în Sâmbătă Mare, am depășit 20 tone de mâncare neperisabilă donată. Aceasta era acțiune umanitară gândită și începută de noi de mai bine de 2 săptămâni. Acum, in prag de sărbători, stăm liniștiti când știm că sute de familii cu peste 2000 de persoane au un Paște mai liniștit.

Pentru că știm situația grea din comunitatea românească din Luton & Dunstable(Marea Britanie) o să continuăm și săptămânile viitoare, până când o sa putem !

🙏 Vă dorim Sărbători Pascale pline de lumină ” a scris Marius Mocan pe pagina sa de Facebook

Așa au început acești oameni minunați :

https://diasporaeuropeanastiri.ro/2020/04/zeci-de-tone-de-alimente-donate-de-o-comunitate-de-romani-din-luton-marea-britanie/

Editor: Dispora Europeană,

Sursa: Marius Mocan

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: