In anul de grație 2020, bătălia finală se dă pe ultimele resurse ale țării !!!

#RaportCIA: “În ultimii 30 de ani din Romania s-au FURAT 400 de miliarde” În același timp industria românească estimată la peste 1000 de miliarde de dolari era distrusă sistematic de către “marii lideri” români, în total o gaură de aproximativ 1.5 Trilioane

In anul de grație 2020 bătălia finală se dă pe ultimele resurse ale țării: Păduri, Minereuri, Gaz, Petrol, Pământ. Și la aceste capitole nu stăm foarte bine pentru că România a pierdut deja 25% din suprafața împădurită, gazele și petrolul se vor a fi vândute către străini, pământul agrar 49% vândut deja, minele cele mai productive la fel.

Vezi TOPUL marilor furturi bancare!

Raportul arată că în ultimii 30 de ani, din România au plecat către bănci străine 400 de miliarde de dolari. Acești bani au fost externalizați fie ca urmare a unor mega fraude, fie au fost externalizate discret, fără ca statul să aibă vreun beneficiu de pe urma lor.

Cifrele arată că 90% din sistemul nostru bancar este deţinut de străini. Marile furturi bancare din România:

BANCOREX: pagubă de 2,5 miliarde de dolari doar din credite

Banca Dacia Felix: gaură de sute de milioane de dolari

BANKCOOP: fraudă de un miliard de dolari

FNI: două miliarde de dolari

Caritas: 80 de milioane de euro

Banca Internațională a Religiilor: 67 de milioane de dolari

Credit Bank: 20 de milioane de dolari…

Credeți că toate aceste lucruri se puteau întâmpla fără acordul politicienilor români și fară acordul tacit al serviciilor românești ? Noi spunem că NU, totul a fost premeditat și pus în practică de acești parveniți, hoți la drumul mare, hoți “cu pixul nu cu cagula”. 

Editor: Diaspora Europeană

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: