PSD sau PNL ce mai contează,stânga sau dreapta e tot una!

Marius Bodea, președintele organizației municipale a PNL Iași, a demisionat sâmbătă, după ce Biroului Politic Judeţean liberal a decis susținerea în cursa pentru Primăria locală a lui Mihai Chirica.

„După 22 de ani de apartenență la PNL, singurul partid politic în care am activat, în care m-am implicat și când partidul se zbătea la 7-8 la sută și nu găseam cui să îi dau bună ziua în sediul din Iași, fiind incontestabil unul dintre membrii asumați ai PNL Iași, cu rezultate politice și profesionale importante, aleg să îmi dau demisia din ceea ce a devenit astăzi organizația PNL Iași”, a anunțat pe Facebook Marius Bodea.

Sâmbătă, Biroului Politic Judeţean PNL Iași a decis să îi ofere lui Mihai Chirica susținerea în cursa pentru un nou mandat la Primărie și va primi postul de prim-vicepreşedinte al filialei judeţene.

Din cei 33 de membri ai BPJ, 28 au votat în favoarea candidaturii lui Chirica din partea PNL, doi liberali au votat împotrivă, iar trei s-au abţinut.

Marius Bodea spera să fie el candidatul PNL pentru Primăria Iași, după ce a mai candidat o dată în 2016, dar a pierdut în fața lui Mihai Chirica, pe atunci la PSD.

„Ce vom putea spune astăzi oamenilor? Că cele 5-6 vile ale primarului Chirica, în valoare de peste 1 milion și jumătate de euro, ale unui om care toată viața a lucrat la stat, trebuie să fie un reper de înavuțire pentru fiecare funcționar public român?

Că e normal ca fiecare bebeluș de politician să aibă câte o proprietate de un sfert de milion de euro pe numele său?

Că traficul sufocant din Iași este la modă și e bine așa?

Că respirând zilnic otrava celui mai poluat oraș din România vom fi fericiți? Că e civilizat să stăm 45 de minute în stații de transport public așteptând un cazan pe roți ca să ne îmbarce?

Că nu avem nevoie de investiții publice mai mari decât un catarg și niște cai la Poliția Locală? Că gazonul pus electoral prin oraș este tot ceea ce merităm noi, ieșenii?

Și, la final, să ne cerem și scuze, dacă nu chiar iertare, că am îndrăznit să îl criticăm?”, a motivat Marius Bodea de nu e de acord cu decizia colegilor săi.

Afaceri imobiliare dubioase, rude și apropiați conectați la banul public, relații suspecte cu dezvoltatorii imobiliari, afirmații rasiste, un dosar în care este inculpat și două în care este cercetat de DNA și ANI. Acesta este portretul lui Mihai Chirica, primar de Iași.

Sursa facebook Marius Bodea

Sursa newsweek.ro

%d blogeri au apreciat: