Posibil focar de infecție în București ?!?

Tipic românesc: Un pensionar din acela șmecher din MAI, devenit șef la ADP Sector 4, a venit din Israel și nu a spus că a fost acolo. Era infectat. A dat mărțișoare și apoi a fost internat la spitalul MAI, unde nu i-au făcut câteva zile testul specific.

Când l-au făcut, au constatat că trebuie să bage clinica în carantină și că au o mare problemă pentru că s-au dat peste 120 de mărțișoare posibil cu coronavirus.

Acum are loc o anchetă epidemiologică la Amenajarea Domeniului Public, sector 4. Oficial. Autoritățile au arătat că ancheta e demarată ”după ce s-a stabilit că o persoană din conducerea instituției, care este cel de-al 17-lea bolnav de coronavirus, a împărțit mărțișoare pe 2 martie.

Sediul ADP Sector 4 este închis.

Marian Goleac, director general al ADP sector 4, a declarat televiziunilor de știri că bărbatul de 60 de ani a fost la muncă până luni, 2 martie, zi în care a împărţit mărțișoare inclusiv pe stradă și la un centru comercial.

Îți stă mintea în loc: a intrat astfel în contact cu peste 120 de persoane.

”În 3 martie s-a simţit rău şi a mers la spital. În 4 martie a revenit la serviciu, iar în 5 martie s-a dus din nou la spital”, a mai spus Goleac.

Aceeași sursă a mai informat publicul că soţia bărbatului infectat lucrează chiar în sediul ADP sector 4, iar bărbatul are biroul în parcul Lumea Copiilor.

Bărbatul din București, cel de-al 17 pacient confirmat cu coronavirus, era deja internat la spitalul Dimitrie Gerota în momentul în care a fost testat pozitiv, adică în 9 martie după ce s-a simțit foarte rău. Așa a ajuns și clinica MAI în carantină pentru că personalul medical nu și-a luat toate măsurile obligatorii neștiind că au în față un pacient infestat cu coronavirus.

“ Numai în România se putea petrece așa ceva! “

a scris Malin Bot pe pagina personală de Facebook !

Sursa : Malin Bot

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: