Politicienii testați primii la Spitalul din Suceava!

Acuzații fără precedent la Suceava! Politicienii s-au testat deși au stat in birouri în timp ce cadrele medicale din Spitalul Județean Suceava așteapta încă la rând.

În timp ce Gheorghe Flutur s-ar fi testat și a dat pozitiv unele cadre medicale care au fost testate li s-a spus că testele au fost uitate în frigider și de atunci la DSP nu le mai răspunde la telefon.

Flutur anunță pe la televiziunile centrale și în mediul on-line că s-a implicat în foarte multe evenimente și întruniri, dar în realitate nu a participat nici la ședințele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, deși este vicepreședintele acestuia.

Curios este faptul că mulți dintre angajații din Consiliul Județean au avut prioritate la aceste teste, deși nu prezentau simtome, iar cadrele medicale plang de acasă că nu le ajung rezultatele și se simt foarte rau.

În ultimul live al Diasporei Europene, Marius Mocan, a prezentat in exclusivitate un material audio de la Spitalul Judeţean Suceava prin care se cere cu disperare ajutorul Ministerului Sănătății din România prezentând situația dramatică a acestui spital.

Editor: Diaspora Europeană

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: