Nu vă e rușine ? Vârstnicii au uitat de carantina/izolament !

România este în Stare de Urgență, sau cel puțin așa vedem la televizor! Ba mai mult, s-a creat o psihoză că românii veniți din străinătate ar aduce virusul sau cel puțin așa ne fac unii să credem !

Avem mii de oameni în izolare/carantină, mare majoritate diasporeni, oameni veniți de afară cu toate că exista teste și oamenii pot fi verificați, dar nu se fac!

In România, din păcate, polticienii și guvernanții sunt cei care-și fac teste, oamenii de rând mai greu. Poate se simt cu “musca pe căciulă”. Pacienții problemă au fost chiar românii, cu domiciliu stabil în țara, nu diasporenii !

Colac peste pupăza, poza zilei vine tot din România, unde persoanele cele mai vulnerabile la CoronaVirus, persoanele vârstnice ar trebui să stea in casă, in siguranța, sunt pe străzi. Internauții au luat foc :

“ Tinerii care ar trebui să muncească și să producă, închid firme, restaurante, baruri și stau acasă pentru a proteja bătrânii. Bătrânii, în schimb, se plimbă nestingheriți pe străzi, parcuri, se înghesuie la cozi la magazine, bancomate ! Cu respect… Nu vă e rușine?”

Au explodat oamenii pe rețelele de socializare !

Editor : Diaspora European

Poza: Facebook

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: