Moare un agent al Gărzii Civile din cauza CoronaVirus în Madrid!!!

Un agent al Gărzii Civile, în vârstă de 37 de ani, a murit din cauza coronavirus în Alcorcón (Madrid). Bărbatul a fost testat pozitiv pentru COVID-19 pe 6 martie și a fost internat joi, 12 martie. Agentul nu a prezentat alte afecțiuni anterioare.

Este vorba despre Pedro Alameda, un reprezentant al Asociației Unificate a Gărzilor Civile din Madrid. Avea 37 de ani și lasă o fetiță de cinci ani. Potrivit AUGC, agentul, care nu avea afecțiuni anterioare, fusese „internat la spital de câteva zile cu prognostic sever la centrul spitalului Quirón de Alcorcón”.

„Din partea familiei AUGC vrem să ne exprimăm dezolarea în fața acestei tragedii, care se alătură celei a celor peste cinci sute de familii din Spania care au pierdut o persoană iubită în fața acestei epidemii. Nu putem să nu arătăm toată afecțiunea și sprijinul lor pentru familia și toți cei apropiați lui Pedro și reamintesc din nou tuturor cetățenilor să respecte cu strictețe măsurile stabilite de Guvern pentru a încerca să combată această amenințare fără precedent „, a spus AUGC într-un comunicat.

https://www.antena3.com/noticias/sociedad/coronavirus-ultima-hora-espana-hoy-directo-muertos-contagios-covid19-ultimas-noticias_202003175e707aeecf7ab300010d187e.html

Sursa: Antena3.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: