Milițianul care a infectat Bucureștiul, pensie specială pe măsura !

Pacientul care a infectat zeci de oameni din București, un milițian cu o pensie specială pe măsură !

Este vorba despre colonelul in rezerva Nelu Lupu, fost adjunct al sefului Politiei Capitalei, in prezent pensionar de lux cu pensie specială de 15.000 Ron si angajat al ADP Sector 4 cu salar confindential , care a calatorit in Israel, intr-o escapada cu amanta, iar la intoarcere a ascuns faptul ca vine dintr-o zona rosie, contaminata cu Coronavirus.

Nelu Lupu – poza confirmată

Nu a stat nici o zi la izolare sau in carantina, ba mai mult, în data de 2 martie a împărțit flori femeilor din Mall, in calitate de sef al ADP Sector 4. Dupa cateva zile de la revenirea in Romania acestuia i s-a facut rau, a fost internat la Spitalul Gerota, unde a infectat 22 de cadre medicale, plus alte zeci de persoane. Dupa doua zile i s-au prelevat probe biologice si s-au trimis la Spitalul Matei Bals.

Surpriza a fost uriasa cand s-a descoperit ca pacientul este infectat cu Covid-19. Abia cand a fost confruntat cu rezultatele, fostul politist a admis ca a fost in Israel.

Editor : Diaspora Europeană

Sursa poza: Impactpress.ro

 

8 comentarii la „Milițianul care a infectat Bucureștiul, pensie specială pe măsura !

 • 20/03/2020 la 11:49
  Permalink

  Pentru ca este PSDIst cu acte in regula…. !!!!

  Răspunde
 • 20/03/2020 la 18:28
  Permalink

  Va agitati degeaba. Nu va suporta nici o consecinta. Consecintele sunt doar pentru noi astia „simpli”.

  Răspunde
  • 31/03/2020 la 1:03
   Permalink

   Dacă nici în poliție nu mai putem avea încredere atunci în cine? Rușine să îi fie milițianul. A nenorocit un spital. Ies la pensie la 45 de ani, cu pensi speciale dar ce au făcut, au stat în birouri calde, au trândăvit pe banii noștri, în rest nimic. Eu i-aș da închisoare pe viață

   Răspunde
   • 01/04/2020 la 8:29
    Permalink

    Amenda mare și închisoare. Ridicata pensia pentru întinarea instituției pe care a deservit- o. Luați măsuri pentru că astfel de nerușinați , nesimțiți sunt peste tot in jur. El și directorul spitalului din Suceava ar trebui judecăți pt genocid. Avocatul poporului doarme? Pe banii nostri-multi

 • 21/03/2020 la 15:42
  Permalink

  Da persoana care a fost impreuna cu acest imnfectat,nu are nimic?

  Răspunde
  • 06/04/2020 la 15:28
   Permalink

   Bătrân si fara minte,.Adistrus propria familie ,multi prieteni si oameni nevinovati..Puscarie si daune materiale la toți care au suferit.

   Răspunde
 • 24/03/2020 la 10:58
  Permalink

  Dacă e pensionar, cu 15.000 lei pensie, cumulează și salariul de la primărie? La pușcărie cu el, în procedura de urgență!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: