Madrid se închide din cauza CoronaVirus!

Comunitatea din Madrid dispune închiderea tuturor magazinelor, cu excepția supermarketurilor și a unităților farmaceutice din cauza crizei COVID-19. Acest lucru a fost decis de Consiliul de conducere, prezidat de președintele Comunității Madrid, Isabel Díaz Ayuso, și întrunit într-o calitate extraordinară.

Instituții care trebuie să se închidă

• afectează cinematografe, discoteci, restaurante, săli de concerte, teatre, săli de jocuri, cazinouri, parcuri de distracții, săli de fitness și baruri de cocktailuri, taverne și vinării, cafenele, baruri, saloane de înghețată, restaurante, săli de banchet și terase.

• Restaurantele și barurile vor fi închise publicului, dar pot furniza servicii de livrare la domiciliu

• Activitatea birourilor de informare, înregistrare și servicii de asistență pentru cetățeni este suspendată

• Toate birourile de atenție publică ale Direcției generale impozite, politică financiară și trezorerie, precum și registrul sindicatelor sunt închise

Parcurile de distracții, grădinile zoologice, locurile de joacă pentru copii, festivalurile, paradele și petrecerile populare sunt închise.


Va fi deschis

• Supermarketurile, măcelarii, brutăriile și farmaciile pot rămâne deschise.

Chioșcurile și magazinele de calculatoare ar fi, de asemenea deschise.


Această măsură provizorie, care, deocamdată, va fi în vigoare până pe 26 martie, este adoptată începând cu ora 00.00 mâine, sâmbătă, 14 martie, pentru a facilita distanța dintre oameni, pentru a evita mulțimile, deoarece riscul persista pentru sănătatea populației din cauza coronavirusului.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: