Gheorghe Flutur, politician sau MEDIC, în Spitalul aflat in colaps, din Suceava ?

 

În plină pandemie globală, politicienii români profită din plin de statutul lor social, pentru a fi testați chiar și înaintea cadrelor medicale. Cu toate că, în orice țara civilizată, cadrele au întâietate!

Premierul României a ieșit public și la aparat pe colegul său de partid, dând explicați că ar fi fost vorba doar de o “eruare”

Gheorghe Flutur-CJ Suceava

Premierul Ludovic Orban spune ca presedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, este tratat ca orice pacient, iar decizia de a fi testat a fost luata dupa ce a fost considerat contact al mai multor persoane bolnave de COVID-19. Cu toate că pe liste Flutur apare ca și medic la acest Spital !!!

„Domnul Flutur este diagnosticat, s-a luat decizia sa fie testat ca si contact al mai multor persoane. Domnul Flutur este tratat ca orice pacient in spitalul din Suceava, orice alte speculatii pe acest subiect sunt cinice.A avut o conduita normala si este unul din cei mai buni presedinti de CJ care s-a preocupat de dotarea spitalelor”, a declarat Orban, intrebat de ce a fost testat Gheorghe Flutur atat de repede, tinand cont ca pe lista se aflau, inaintea sa, mai multe persoane inclusiv cadre medicale.

„Dintr-o eroare regretabila, colega mea a bifat rubrica ‘personal medico-sanitar’ si de asemenea a completat gresit data recoltarii. Anterior recoltarii testului domnului Flutur au fost prelevate probe de la un medic. Colega mea nu il cunostea personal pe dl. Flutur si data fiind suprasolicitarea noastra din aceste zile a fost posibila aceasta greseala”, se arata intr-o scrisoare trimisa de unul dintre medici, Catalina Zorescu, epidemiolog de la DSP Suceava.

Încep să apăra noi informații despre acest Spital din Suceava, cadrele medicale suțin că au peste 20 de pacienți morți din cauza CoronaVirus dar autoritățile ascund numărul real, revenim pe acest subiect !

Editor: Diaspora Europeană

Sursa : Ziare.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: