Doctorița de la Gerota în stare critica din cauza Milițianului cu pensie specială !

UPDATE: Raed Arafat, șeful DSU, a afirmat, într-o declarație oficială, că informația prezentată de Digi 24 este greșită, iar doctorița se află în viață, dar în stare critică. „Pot să vă spun tuturor că nu este adevărat! Este în stare critică, dar este în viață. Acum am primit cert confirmarea!”, a spus, mult după miezul nopți, Arafat.

Știrea inițială ***

BREAKING Primul medic ucis de coronavirus în România! Este vorba de o șefă de secție de la Spitalul MAI!

Digi 24 anunță că primul medic răpus de coronavirus este șefa Secției de Terapie Intensivă de la Spitalul Gerota, din București. Numărul deceselor a urcat la 27.

UPDATE/Informația circulă pe grupurile de medici.

Până la ora publicării acestei știri informația nu a fost confirmată oficial de Grupul de comunicare strategică.

Doctorița avea doar 40 de ani și nu avea morbidități. La Spitalul Gerota a fost internat ofițerul MAI, angajat la Primăria Sectorului 4, și care nu le-a spus medicilor că a fost în Israel.

Femeia era internată la Spitalul „Matei Balș”. Mai mulți medici și pacienți, peste 50, au fost infectați, la Spitalul Gerota, de ofițerul MAI care a ascuns că a fost plecat în Israel. Pe numele lui a fost, de altfel, deschis și un dosar penal. Revenim cu amănunte a scris Digi24 și Comisarul ***

Săptămâna trecută noi vă scriam un articol: “ Pacientul care a infectat zeci de oameni din București, un milițian cu o pensie specială pe măsură” !

Este vorba despre colonelul in rezerva Nelu Lupu, fost adjunct al sefului Politiei Capitalei, in prezent pensionar de lux cu pensie specială de 15.000 Ron si angajat al ADP Sector 4 cu salar confindential , care a calatorit in Israel, intr-o escapada cu amanta iar la intoarcere a ascuns faptul ca vine dintr-o zona rosie, contaminata cu coronavirus.

Nu a stat nici o zi la izolare sau in carantina, ba mai mult, în data de 2 martie a împărțit flori femeilor din Mall, in calitate de sef al ADP Sector 4. Dupa cateva zile de la revenirea in Romania acestuia i s-a facut rau, a fost internat la Spitalul Gerota, unde a infectat 22 de cadre medicale, plus alte zeci de persoane. Dupa doua zile i s-au prelevat probe biologice si s-au trimis la Spitalul Matei Bals.

Surpriza a fost uriasa cand s-a descoperit ca pacientul este infectat cu Covid-19. Abia cand a fost confruntat cu rezultatele, fostul politist a admis ca a fost in Israel.

Editor : Diaspora Europeană

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: