DIASPORA ajută România !

Diaspora obișnuită cu “trădarea” din partea politicienilor și a Statului Român, se ajută singură cum a făcut-o de zeci de ani. Ba mai mult, ajută și românii din țara, de acasă !

Sute de oameni de pe grupurile de Facebook și mai ales pe grupul civic Diaspora Europeană, se încurajează singuri, se întreabă de sănătate, se ajuta cum pot și cum știu.

Curg sute și mii de mesaje către compatrioții din Diasporă dar și din România, pentru că nici acum după toată dezbinarea făcută de unii, intre diasporeni și cei din țara , Diaspora nu a renunțat la frații de acasă și încă luptă pentru România.

Diasporeanul Marius Simionică face apel la oamenii din Diaspora pentru a ajuta la cumpărarea de măști pentru COVID-19, pentru românii din țara :

“ In aceste momente extrem de grele pentru spitalele din România va astept pe cat mai multi alaturi de mine! Mi-am luat cateva lucruri simple, mi-am pupat mama pe frunte si am plecat! In situatia in care primesc mesaje de la Doctori de multumire pentru niste amarate de masti care au devenit atat de importante in aceasta perioada pur si simplu nu am cum sa stau in casa sa ma protejez si sa astept ca acest virus sa plece. Asa ca azi plec din nou in tara pentru a lua minim 500 de masti care le voi duce la Spitalul Oncologic din Tulcea. Cel care mi le vinde are un stoc mai mare si daca ne mobilizam in aceste 6-7h pana ajung acolo putem cumpara mai multe…
Nu, nu este vorba de iresponsabilitate in ceea ce fac pentru ca sunt sanatos si ma protejez de fiecare data cand iau contact cu alte persoane.
Prietenii care doresc sa ma sprijine de urgenta pt a cumpara mai mult de 500 de masti o pot face prin PayPal sau conturile asociatiei(suma donata in comentarii sau mesaj)”

👉PayPal:https://www.paypal.me/donatiinuk.

DIASPORA 💜 🇷🇴 ❤ M. Simionică

Poate văd și domnii din politica românească ce înseamnă diasporean, poate ajuta și ei, măcar in aceste clipe cumplite ! Că știu să vină după voturi când au nevoie !!!

Editor : Diaspora Europeană

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: