Autoritațile române nu fac teste Covid19 celor repatriați din Italia!

Astazi, 29 Martie 2020 – ziua in care persoanele asa-zis „repatriate”din Italia ne trimit mesaje disperate de la centrul de carantina Tulcea.

Ascultându-i, ne intrebăm cum ar fi un mic dejun cu chifla veche de trei zile in care sa imbini gustul marmeladei cu cel de iaurt. Am vrea sa il invitam pe domnul Mihai Puflene ,proprietarul acestei structuri, sa incerce un mic dejun in acest mod. I-am recomanda si tocaniţa cu trei bucațele de carne insoțita de piure rece si sos rece.

Persoanele osândite la 14 zile de carantina la Puflene Resort au cerut, contra cost, fructe, ceai cald si cafea, dar au fost refuzati. Le-au uitat gustul si mirosul. Doua doamne, Mari si Dorina fiind perseverente, au avut in final doua cafeluțe insotite de replica tăioasa: „Sa nu mai cereti. Nu suntem room-service”.

De trei zile acesti oameni solicita testare Covid-19, dar li se spune ca lipsesc kit-urile. Domnul Mihai Puflene este proprietarul a trei structuri turistice si multimilionar in euro, facând parte din Top 300 cei mai bogati oameni cu afaceri in turismul românesc. Domnul Puflene este un important sponsor al evenimentelor PSD, ,având firme in diferite domenii economice care nu inregistreaza profit din 2007. Atât de greu este sa fii om?Omenia nu valoreaza nici macar cât o cafea și un ceai cald?

Editor: Diaspora Europeană

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: