Asistentă medicală din Italia

Monica Andone, asistentă medicală în Pavia-Italia de aproximativ 7 ani , a scris azi pe grupul civic Diaspora Europeană niște sfaturi utile pentru toți românii, în special pentru cei din Italia !

Monica Andone

Vă rugăm să vă faceți timp 2/3 minute pentru a citi textul și pentru a reflecta la ce vă spune asistenta medicală din Italia !

“Bună ziua și Doamne ajută tuturor!!! Sunt o asistentă medicală ce lucrează intr-o clinică din Pavia…..urmand sfaturile medicilor putem stopa răspândirea virusului, este foarte adevarat că am ajuns la cote alarmante ca și număr de contagiați dar mai avem o șansă ….doar uniți și respectând normele impuse putem reuși. Mă uit cu stupoare la jurnalele de știri de acasă, nu are rost să fugim și să mai pretindem că nu știam….fratilor buni opriti-vă…printre noi pot fi purtători care nu dezvoltă boala prin urmare putem contamina pe oricine ….gândiți-vă la cei pe care îi iubiți…stați in case, reduceti ieșirile fără un scop real , igienizați mâinile și nu uitați ceaiul cald cu lămâie și vitamina C . Specialiștii spun că virusul este sensibil la lichidele calde si la soluțiile antiseptice pentru calitatea bucală . Vă doresc numai bine , să avem grijă împreună de sănătatea noastră oriunde ne-am afla. Sunt mândră că sunt româncă !!! 🥰 “ Monica Andone

Editor : Diaspora Europeană

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: